Paremmat tuotteet

Parempi Lämpöremontti nostaa talosi arvoa, koska kaikki siinä käytetyt putki- ja lämpötuotteet ovat laadukkaita. Lisäksi asennetun verkoston käyttöikä on pitempi.

Järjestelmäsi on yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki. LVI-tuotteiden valmistajien kirjo on laaja ja pienessäkin kohteessa käytetään hyvin monen valmistajan tuotteita. Lopputulos on yhtä laadukas, kuin näkymättömin ja heikoin osa. Me tarjoamme takuuvarman tuotteiden laatuketjun, joka ei petä.

Kimmo Pelkonen
Toimitusjohtaja / LVI-WaBeK Oy

Parempi Lämpöremontti: laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Lämpöremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle lämpöremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Mitä laatu tarkoittaa lämpöremontissa?

Varmista nämä

1

Lämpötuotteiden laatuluokitus nostaa talosi arvoa

Kun kaikki talosi lämpötuotteet ovat laadukkaita sekä alalla arvostettuja ja niillä on laatusertifikaatit, on lämpöverkoston käyttöikäkin pitkä. Näin Parempi Lämpöremontti nostaa myös talosi arvoa.

2

Lämpötuotteiden takuu säästää turhilta huolilta

Paremmassa Lämpöremontissa käytetyt tuotteet toimittaa aina laadukas, alalla pitkään toiminut yritys. Se tuntee myymänsä tuotteet ja takaa niiden laadun. Esimerkiksi Wavinin edistyksellinen liitinteknologia ja vuotosuojattu järjestelmä estävät tehokkaasti vesivahinkoja ja niistä aiheutuvia kosteusvaurioita.

3

Sijoita laatuun, säästät rahaa

Valitsemalla laadukkaat ja energiaa säästävät lämpöpumput ja muut kalusteet säästät vuosien mittaan riihikuivaa rahaa – asumisen mukavuudesta tinkimättä!

 

Parempi Lämpöremontti tehdään laatutuotteilla

Heading 6

Käyttövesiremonteissa valintamme on hygieeninen ja siisti komposiittiputki. Se on testattu, nykyaikainen, turvallinen ja pitkäikäinen tuote. Komposiittiputki soveltuu hyvin talousvedelle, eikä siitä irtoa veteen mitään ainesosia.

Ilmalämpöpumput Alpic Air

Alpic Airin ilmalämpöpumput takaavat tehokkaan ilmanvaihdon huoneistoosi. Tyylikkäät sekä tehokkaat lämpöpumput ovat kaiken lisäksi myös astetta edullisempi vaihtoehto. Laajan valikoiman tarjoava osaaja pyrkii toimittamaan vain parasta asiakkailleen.

Ilmalämpöpumput Mitsubishi

Jo vuosikymmeniä alalla toiminut Mitsubishi on alansa johtavia brändejä. Mitsubishi takaa kotiisi raikkaan sisäilman modernilla ja laajalla valikoimallaan.

Komposiittiputket - Wavin

Lämpöremonteissa sekä putkiremonteissa valintamme on siisti ja hygieeninen komposiittiputki. Sen putket ovat testattuja, nykyaikaisia ja pitkäikäisiä tuotteita.

Teräsputket - VSH XPress

Jottei vahinkoja sattuisi, valitsemme vain parhaat teräsputket, jotka toimittaa luotettava kumppanimme VSH XPress. Sen tuottamat putket ja osat täyttävät kaikki eurooppalaiset laatuvaatimukset. 

Patterilämmitys - Termolux

Termolux on tarjonnut jo 50 vuoden ajan kotitalouksille radiaattoreitaan ja on nyt maailman suurin teräspaneeliradiaattoreiden valmistaja. Erityisen hyvän laadun omaava yritys pystyykin tarjoamaan tuotteilleen 10 vuoden takuun.

Asennustekniikka - LVI-WaBeK

Panostamme laatuun ja valitsemme tavarantoimittajiksi vain Euroopan johtavia valmistajia, oman alansa huippuosaajia.

Maa- ja ilmavesilämpö - Bosch

Euroopan suurimmalta lämpöpumppujen valmistajalta saat pumput pitkällä takuulla. Boschin pumput ovat koottu vain parhaista komponenteista ja edustavat alansa parhaimmistoa.

Maa- ja ilmavesilämpö - Kaukora

Kaukora Oy kuuluu alaa johtavaan Nibe-konserniin. Yli 60-vuotta vanha yritys on valmistanut jo 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Sen myymä käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, löytyy jo joka toisesta suomalaisesta omakotitalosta.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita

044 7377 435