Parempi Lämpöremontti -asennusliike Espoo

Hoidamme käyttövesiputkien ja lämmitysjärjestelmien remontit luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Siitä vastaavat omat, osaavat ja kokeneet suomalaiset ammattilaisemme, joiden työstä saat takuun. Toimimme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kauniainen, Hyvinkää, Nurmijärvi, Lohja, Kerava, Kirkkonummi, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Vihti ja Nummela.

Parempi Putkiremontti -asennusliike Vesi 11 Oy

Valitse putki- tai lämmitysjärjestelmäsi remontoijaksi luotettava paikallinen yritys. Vesi 11 Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Asiakkaamme ovat kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Henkilökuntamme koostuu kokeneista suomalaisista ammattilaisista, joiden työlle saat aina 7 vuoden takuun. Toteutamme vuosittain 300–400 remonttia. Jokaisen niistä olemme tehneet huolellisesti alusta loppuun asti.

  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kauniainen, Hyvinkää, Nurmijärvi, Lohja, Kerava, Kirkkonummi, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Vihti ja Nummela

  • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä

  • Omakotitalojen käyttö- ja lämmitysjärjestelmäremontit

  • LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, huollot ja korjaukset

Vaadi näitä asioita LVI-Urakoitsijalta

1

Lämpöremontti asiakkaan tarpeiden mukaan

Lämpöremontti alkaa aina asiakkaan ja hänen talonsa tarpeista. Aluksi asiantuntijamme kartoittaa kanssasi remontointikohteen kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme korjaussuunnitelman. Kuntokartoitus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Lämpöremonttiemme avainsana on laatu

Laaja lämpöiremontti, uusi lämpöpumppu, lämmitysjärjestelmän uusiminen… Hoidamme suuret sekä pienet toimeksiannot yhtä sujuvasti ja laadukkaasti. Työn hoitavat omat, luotettavat ja suomalaiset alan ammattilaisemme, emmekä koskaan tingi käyttämiemme materiaalien laadusta. Lopuksi käymme vielä kanssasi läpi valmistuneen urakan, siivoamme pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Lämpöremonttimme ovat aina takuutyötä

Työllämme on aina seitsemän vuoden takuu. Lisäksi saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit, huolto- ja käyttöohjeet ja järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita