Parempi Lämpöremontti -asennusliikkeet 

Keski-Suomi

Hoidamme käyttövesiputkien ja lämmitysjärjestelmien remontit luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Siitä vastaavat omat, osaavat ja kokeneet suomalaiset ammattilaisemme, joiden työstä saat takuun. 

Parempi Putkiremontti -asennusliike Jämsän LVI- ja Hydraulitarvike Oy

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta ja tarvikkeista asennukseen ja huoltoon asti. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, toimitusvarmuuteen ja joustavuuteen. Pyrimme aina tarjoamaan tuotteille huollon sekä varaosat.

  • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä

  • Ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppujen asennus

  • Maalämmön asennus

  • Hydrauliikka-asennus

  • Putkityöt, LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, huollot ja korjaukseti

  • Viemäröinti- ja ilmanvaihtotyöt

  • Kaukolämmön asennus

Laatua lämpöremontin alusta loppuun

1

Lämpöremontti asiakkaan tarpeiden mukaan

Lämpöremontti alkaa aina asiakkaan ja hänen talonsa tarpeista. Aluksi asiantuntijamme kartoittaa kanssasi remontointikohteen kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme korjaussuunnitelman. Kuntokartoitus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Lämpöremonttiemme avainsana on laatu

Laaja lämpöiremontti, uusi lämpöpumppu, lämmitysjärjestelmän uusiminen… Hoidamme suuret sekä pienet toimeksiannot yhtä sujuvasti ja laadukkaasti. Työn hoitavat omat, luotettavat ja suomalaiset alan ammattilaisemme, emmekä koskaan tingi käyttämiemme materiaalien laadusta. Lopuksi käymme vielä kanssasi läpi valmistuneen urakan, siivoamme pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Lämpöremonttimme ovat aina takuutyötä

Työllämme on aina seitsemän vuoden takuu. Lisäksi saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit, huolto- ja käyttöohjeet ja järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita

014 714 933