Tehokasta ilmanvaihtoa kotiisi tarjoaa Alpic Air

Lämpöpumppu kannattaa valita tarkkaan sen tehokkuuden ja kestävyyden mukaan. Tätä tarjoaa kansainvälisesti kokenut ja luotettava kumppanimme, Alpic Air. Laajan valikoiman tarjoava osaaja pyrkii toimittamaan vain parasta asiakkailleen. Asennus pieneenkin huoneistoon on helppoa ja hoituu jopa ilman tarvetta asentaa uusia ilmanvaihtokanavia.

Kimmo Pelkonen,

Toimitusjohtaja, LVI-WaBeK Oy???

Parhaat komponentit

Yhden ulkoyksikön voi yhdistää moneen sisäyksikköön ja näin säästät ulkoyksiköissä.

Rahaa säästyy

Invertteriteknologiaa hyödyntävä Alpic Air on muita lämpöpumppuja edullisempi vaihtoehto. Säästät myös paljon verrattuna talosi lämmittämiseen sähkö- tai öljykattilalla. Lisäksi talosi arvo kasvaa Alpic Air -lämpöpumpun asennuksen myötä.

Laaja tuotevalikoima

Alpic Air tarjoaa laajan tuotevalikoimastaan jokaisen tilan tyyliin sopivan ja suorituskyvyltään riittävän koneen niin ykrityiskäyttöön kuin yrityksillekin.

Suuri tuotevalikoima ja hyvät edut

Miksi valita AlpicAir ilmalämpöpumppu?

1

Pitkä ja kattava takuu

2

Tuotteiden valmistuksessa käytetty vain parhaita materiaaleja ja osia

3

Huikea energiatehokkuus tuo selvää säästöä

4

.....

Laatuun panostava brändi

Alpic Air on valmistanut ilmalämpöpumppuja jo vuodesta 2005 ja on siitä asti pyrkinyt toimittamaan vain parasta asiakkailleen hyvään hintaan. Alpic Air onkin tullut tunnetuksi asiakastyytyväisyyteen panostavana yrityksenä.

Alpic Air tarjoaa jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivan mallin. Tuotevalikoimasta löytyy niin hiljaisia, energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä kuin huokeitakin malleja.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita