Parempi

lämpöverkko-remontti

Parempi Putkiremontti -asennusliikkeet hoitavat luotettavasti ja asiantuntevasti myös kotisi lämpöverkkoremontin. Koulutettu ja ammattitaitoinen, suomalainen henkilökunta ja alan parhaat menetelmät sekä materiaalit varmistavat lopputuloksen. Remonttimme pysyvät aikataulussa, ja saat työllemme takuun.

Lämpöverkkoremontin tekijäksi kannattaa aina valita kokenut ammattilainen, joka hallitsee remontin kaikki vaiheet ja hoitaa työt luotettavasti alkukartoituksesta loppusiivoukseen.

Jarno Wargh
Parempi Putkiremontti -asennusliike

Parempi lämpöverkkoremontti:
laatua alusta loppuun

Laadukas lämpöverkkoremontti lisää kotisi asuinmukavuutta – ja parantaa myös talon energiatehokkuutta. Lisäksi se ehkäisee mahdollisen vesivahingon syntymisen. Remontin myötä lämmityskulut sekä vakuutusmaksut pienenevät, ja talosi arvo nousee. Parempi Lämpöverkkoremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle lämpöverkkoremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan parhaista tuotteista ja takuulla ammattitaitoisesta asennuksesta. Laatuumme voit aina luottaa.

Vaadi näitä asioita LVI-Urakoitsijalta

1

Kattaako hinta 

kaiken?

Tarkista, että kustannusarviossa on mukana kaikki ja saat hinnan kokonaispalvelusta. Paremman Lämpöverkkoremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-ammattilainen, joka kartoittaa toiveesi ja talosi tarpeet. Ja tuntee alan määräykset sekä hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena.

2

Onko valitsemasi tekijä varmasti pätevä?

Varmista, että lämpöremonttisi tekijä tuntee rakennusmääräykset ja noudattaa niitä. Ennen kuin päätät, tarkista tekijän referenssit, pätevyys ja kokemus. Myös luottotiedot kannattaa aina tarkistaa.

3

Onko sopimuksessa kaikki tarvittavat asiat?

Urakkasopimuksen tekemisessä kannattaa olla tarkkana – se on koko remontin perusta. Sopimuksessa täytyy olla kaikki tärkeimmät seikat kuten työn sisältö, laatuvaatimukset, aikataulu ja vastuuhenkilöt.

Parempi lämpöverkkoremontti, enemmän laatua

1 Kartoitus

Parempi Lämpöverkkoremontti alkaa aina kotisi lämpöverkkoputkien kuntokartoituksella. Se antaa luotettavan yleiskuvan putkiston kunnosta. Ja koska se ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mitenkään, ei remontintarvetta kannata suotta itsekseen pähkäillä. Toimi ajoissa – ennen kuin vesivahinko ehtii tapahtua.

2 Kiinteä hinta

Paremman Lämpöverkkoremontin suunnittelee ja toteuttaa aina kokenut LVI-alan ammattilainen, joka tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää. Laskutamme vasta, kun työ on kokonaisuudessaan valmis. Voit hakea remontista verotuksessa kotitalousvähennystä.  

3 Aikataulu pitää

Lämpöverkkoremonttimme pysyvät aikataulussa, ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä. Kotona voi asua remontin aikana.

4 Takuutyö ja korkealaatuiset tuotteet

Paremmassa Lämpöverkkoremontissa käytetään alan parhaiden toimittajien tuotteita, joilla on laatu-/tyyppihyväksyntäsertifikaatit. Tämä varmistaa, että myös lämpöputkiston käyttöikä on pitkä. Ja että talosi arvo nousee. Lisäksi myönnämme työllemme takuun.

5 Hyvät referenssit

Toteutamme vuosittain useita satoja lämpöverkkoremontteja. Jokaisen niistä olemme hoitaneet vastuullisesti ja ammattitaitoisesti loppuun asti – ja aina myös sovitussa aikataulussa.

6 Testaamme työmme laadun

Kun asennus on valmis, testaamme sen huolellisesti ja teemme tarvittavat säädöt. Saat testauksesta dokumentin. Lopuksi käymme vielä urakan läpi kanssasi, siivoamme jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

7 Asiakirjat sähköisessä tallessa

Laatukansio säilyttää tiedot taloosi toimitetusta lämpöverkkojärjestelmästä kaikkine tarvikkeineen. Samassa tallessa ovat myös niihin liittyvät asiakirjat kuten käytettyjen tuotteiden sertifikaatit, huolto- ja käyttöohjeet sekä järjestelmätodistukset.

8 Pitkä takuu

Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisin.

9 Rahoitus hoituu!

Voit hankkia rahoituksen haluamallesi tuotteelle tai palvelulle kätevästi verkossa, ajankohdasta riippumatta. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle jo etukäteen, ennen yhteydenottoasi. Tutustu tästä.

 

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä: