Laatua kautta linjan Euroopan johtavalta lämpöpumppujen valmistajalta.

Oikean lämpöpumpun valinta on merkittävä ja kauaskantoinen investointi, joten sitä tehdessä on hyvä pelata varman päälle ja valita markkinoiden parhaat tuotteet. Bosch on turvallinen valinta, sillä yritys on pitkään toiminut lämpötuotteiden parissa ja tietää tarkkaan miten energiatehokkaat ja kestävät laitteet valmistetaan.

Mikael Less
Myyntijohtaja / Robert Bosch Oy

Parhaat komponentit

Boschin lämpöpumput on valmistettu vain laadukkaimmista komponenteista. Tämän vuoksi pumppuihin myönnetään kolmen vuoden tehdastakuu, jonka saa ulottumaan vielä kuuteen vuoteen, jos asennuksesta vastaa Boschin sertifioitu Lämpömestari. Näin saat täydellisen turvan kuudeksi vuodeksi.

Selvää säästöä

Tuotteet ovat niin taloudellisia, että uuden pumpun avulla saat jopa 20% verotonta tuottoa, jos talosi lämmityksessä on aiemmin käytetty sähkö- tai öljykattilaa. Jopa lainarahoituksella saat enemmän säästöä kuin uuden pumpun kulut ovat yhteensä. Myös talosi arvo kasvaa Boschin -lämpöpumpun asennuksen myötä.

Kattava valikoima

Bosch tarjoaa erittäin korkealaatuisia pumppuja aivan joka tarpeeseen – yksityistalouksiin sekä teollisuuden vaativiin käyttökohteisiin. Hyötysuhde kasvaa tehojen kasvaessa ja säästöt sen mukana.

Pitkä takuu ja säästöjä tuova energiatehokkuus

Miksi valita Boschin lämpöpumput?

1

Pitkä ja kattava takuu

2

Tuotteiden valmistuksessa käytetty vain parhaita materiaaleja ja osia

3

Huikea energiatehokkuus tuo selvää säästöä

4

Lämpöpumppujen Euroopan suurin valmistaja

Alansa suurin Euroopassa

Boschin menestys perustuu syvän asiakastuntemuksen inspiroimaan peräänantamattomaan kehitystyöhön. Tuotteet ja palvelut on suunniteltu niin, että kaikkien osapuolten intressit on huomioitu ja kokonaisketju toimii moitteitta.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita