Parempi

suunnittelu

Paremman Lämpöremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-alan ammattilainen, joka hallitsee kaikki remontin vaiheet alusta loppuun yhtenä kokonaisuutena.

Suomen Energiainsinöörit Oy & Inset Oy

Jos suunnittelet omakotitalon rakentamista tai remontoimista, nyt on juuri oikea hetki panostaa lämpöverkoston suunnitteluun. Tässä vaiheessa tekemäsi valinnat voivat jo vaikuttaa ratkaisevasti siihen, milloin on edessä lämpöremontti. Pyydä meiltä tarjous paremmasta suunnittelusta ja asentamisesta.

Jari Pyykkönen
Toimitusjohtaja / Inset Oy

 • Maalämpö

 • Poistoilman lämmöntalteenotto (LTO)

 • Yhdistelmä/hybridiratkaisut: esim. maalämpö/LTO tai kaukolämpö/LTO

 • Aurinkoenergiaratkaisut

 • Taloautomaatioratkaisut ja sovellukset energiansäästöjärjestelmiin

Parempi Lämpöremontti: laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Lämpöremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle lämpöremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Mitä laatu tarkoittaa lämpöremontissa?
Varmista nämä

1

LVI- ja energiasuunnitelmat määrittelevät pitkälti lopputuloksen laadun – ja kustannukset

Paremman Lämpöremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI- ja energia-alan ammattilainen, joka kartoittaa toiveesi, tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena.

2

Laadukkaat tuotteet palvelevat sinua pitempään

Kun valitset Paremman Lämpöremontin, saat samassa paketissa alan parhaat tuotteet – putki ja lämpöpumppujärjestelmät. Teemme yhteistyötä vain laadukkaiden ja luotettavien tavarantoimittajien kanssa.

3

Laatusertifikaatti varmistaa remontin

Saat Paremmasta Lämpöremontista laatusertifikaatin, joka koskee sekä asennuksessa käytettyjä tuotteita että asentajan työtä.

Parempi Lämpöremontti on
suunnitelmallista työtä alusta loppuun

1

Aloitamme perusteellisella kartoituksella

Olipa kyseessä uuden rakentaminen tai vanhan saneeraus, kartoitamme aina ensin huolellisesti, mitä uudelta järjestelmältä odotat. Siis mikä sinulle on tärkeää, mitä toivot asumiselta, kuinka aiot rakentaa. Saneerauskohteessa otamme huomioon myös rakentamisen taloudelliset vaikutukset valintoihin: kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä tulee uudistaa.

3

Mitä energiasuunnitelma pitää sisällään? (tarpeen ja käyttöpaikan mukaan)

 • Tilannekaroitus

 • Parannusehdotukset

 • Hankesuunnittelun

 • Vaihtoehtoisten energian tuottotapojen kannattavuusvertailut

Suunnittelu 

 • Maalämpöratkaisut

 • Ilmavesilämpöpumppuratkaisut

 • Yhdistelmä/hybridiratkaisut: esim. maalämpö/LTO tai kaukolämpö/LTO 

 • Aurinkoenergiaratkaisut

 • Taloautomaatioratkaisut ja sovellukset energiansäästöjärjestelmiin

2

Huolehdimme suunniteltujen ratkaisujen toimivuudesta ja taloudellisuudesta

LVI-ja energiasuunnitelmien laatimisen yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja toteutussuunnitelman pitävine aikatauluineen – kaikki vaivattomasti yhdellä ja samalla sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on turvallisen selkeää – ja myös edullisempaa.

Laadukkaat tuotteet varmistavat, että kotisi on jatkossa entistä toiminnallisempi, viihtyisä ja energiataloudellinen. Käytämme alan johtavia, korkealaatuisia merkkituotteita.

LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit, esimerkiksi järjestelmätodistukset sekä käyttö- ja huolto-ohjeet, pysyvät tallessa sähköisessä laatukansiossa.

4

Pyydä tarjous, se käy helposti

Jos sinulla on jo LVI-suunnitelma, tarjouksen pyytäminen käy käden käänteessä. Täytä alla oleva lomake, liitä LVI-suunnitelma mukaan ja lähetä tarjouspyyntö. Voit pyytää meiltä tarjouksen LVI-järjestelmistä, vaikka olisit hankkinut LVI-suunnitelmasi muualta kuin meiltä.

 

Tästä alkaa parempi 
lämpöremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin ja sitovan tarjouksen.