Parempi Lämpöremontti -asennusliike Pohjois-Savo

Hoidamme käyttövesiputkien ja lämmitysjärjestelmien remontit luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Siitä vastaavat omat, osaavat ja kokeneet suomalaiset ammattilaisemme, joiden työstä saat takuun. Toimimme alueella Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti, Maaninka ja Nilsiä.

Parempi Putkiremontti -asennusliike LVI-Palvelut Viva Oy

Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien putkiremontit ovat yrityksemme erikoisalaa. Osaamme työmme ja hoidamme sen sovitussa aikataulussa ja sinun kannaltasi mahdollisimman vaivattomasti. Emme tingi työn emmekä käytettävien materiaalien laadusta. Remontin valmistuttua siivoamme sen jäljet. Saat aina työstämme takuun.

  • Siilinjärvi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka ja Nilsiä

  • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkishallintoa

  • Omakotitalon käyttövesiremontista kerros- tai rivitalon linjasaneeraukseen

  • Putkityöt 24 h, LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, huollot ja korjaukset

  • Viemäröinti- ja ilmanvaihtotyöt, viemärikuvaukset

  • Lämpöpumppujen asennukset

  • Lattialämmityksen asennus

  • KVV-valvonta

Laatua lämpöremontin alusta loppuun

1

Lämpöremontti asiakkaan tarpeiden mukaan

Lämpöremontti alkaa aina asiakkaan ja hänen talonsa tarpeista. Aluksi asiantuntijamme kartoittaa kanssasi remontointikohteen kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme korjaussuunnitelman. Kuntokartoitus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Lämpöremonttiemme avainsana on laatu

Laaja lämpöiremontti, uusi lämpöpumppu, lämmitysjärjestelmän uusiminen… Hoidamme suuret sekä pienet toimeksiannot yhtä sujuvasti ja laadukkaasti. Työn hoitavat omat, luotettavat ja suomalaiset alan ammattilaisemme, emmekä koskaan tingi käyttämiemme materiaalien laadusta. Lopuksi käymme vielä kanssasi läpi valmistuneen urakan, siivoamme pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Lämpöremonttimme ovat aina takuutyötä

Työllämme on aina seitsemän vuoden takuu. Lisäksi saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit, huolto- ja käyttöohjeet ja järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi lämpöremontti

 

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin.

Ottakaa minuun yhteyttä:

tai soita

044 236 5825